ترکمن سسی – گفتگو با بانوی نقاش ترکمن که آثار نقاشی وی با مضامین شیوه های زندگی در ترکمن صحرا در هفته های اخیر بسیار مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است.
لطفا خودتان را کوتاه معرفی نمایید.
بانوی نقاش : عایشه اَرمش هستم.متولد ۱۳۶۷.در رشته طراحی دوخت تحصیل کردم و مدرک فوق دیپلم دارم. مادر سه فرزند و در روستای قورپیلجه شهرستان گنبد ساکن هستم.
آثارتان در فضای مجازی مورد توجه بسیاری از کاربران بوده.آیا به فکر برگزاری نمایشگاه نقاشی افتاده اید؟
بانوی نقاش: بله.خیلی مشتاقم نمایشگاه برگزار کنم.ان شاالله بعد از چند نمایشگاه موقت سعی میکنم یک نمایشگاه دائم داشته باشم.
معمولا برای خلق یک نقاشی چه مراحلی را طی میکنید؟
بانوی نقاش: شروع به کار نقاشی باعث شد در هر لحظه به اطرافم با دقت بیشتری توجه کنم و دنبال موضوع باشم.از موضوع یا اتفاق یا آدم ها عکس میگیرم و روی کاغذ نقاشی میکنم.
شیوه زندگی روزمره و فرهنگ ترکمن موضوع بیشتر نقاشی های شماست،با این شیوه چه اهدافی را دنبال میکنید؟
بانوی نقاش: در ابتدای این شیوه را به دلیل متفاوت بودن و منحصر به فرد بودن آن و ارتباط عاطفی من با شخصیت های نقاشی هایم انتخاب کردم.بعد از انتشار آثارم در فضای مجازی متوجه شدم اکثریت مردم تصور میکنند این نوع زندگی نوستالژیست.در صورتی که ما هنوز با این فرهنگ و این شیوه و این بازیهای محلی زندگی میکنیم.
به کدام رنگ علاقه بیشتری دارید؟چرا؟
بانوی نقاش : همه ی رنگها را در کنار هم دوست دارم.به نظرم زیبایی رنگها به باهم بودن آنهاست.
برنامه تان برای آینده هنری چیست؟
بانوی نقاش: امیدوارم و تلاش میکنم نقاشی را به صورت گسترده تر و با تکنیک های دیگر هم کار کنم و فعالیت خود را در این زمینه بیشتر و بیشتر کنم.
آیا به فکر انتقال هنرتان به جوانان و نوجوانان افتاده اید؟
بانوی نقاش: بله.یکی از اهدافم آموزش نقاشی به کودکان، نوجوانان و جوانان علاقه مند به این هنر می باشد.
آیا رویداد سیل اخیر موضوعی برای نقاشی تان بوده است؟
بانوی نقاش: با توجه به این که من از اتفاقات اطرافم نقاشی میکنم و اتفاقات همیشه خوب نیستند و اتفاقات غم انگیز هم اطرافم هست،و یکی از این اتفاقات سیل اخیر هست،قطعا به فکر افتادم که این رویداد را هم به تصویر بکم .ولی تا اینجا سعی کردم اتفاقات و رویداد های خوشحال کننده را نقاشی کنم و هیچ تصویر غم انگیزی نقاشی نکردم.
سخن پایانی:
از شما و همه دوستانی که حمایت می کنید و آثارم را به جامعه معرفی می کنید سپاسگزارم.