روزنامههای تهران: احمدینژاد را علنی محاکمه کنید

فرج بال افکن: بیبیسی: روزنامههای اصولگرا در روز پنجشنبه نهم آذر ۱۳۹۶، به گزارش صد روز رئیس جمهوری ایران انتقاداتی را وارد کردهاند و در مقابل روزنامههای اصلاحطلب خواهان محاکمه علنی محمود احمدینژاد شدهاند. ناگفته نماند که ماجرای روسری مربی مرد تایلندی هم در کانون توجه روزنامههای امروز است.مردم قضاوت کنند حق نشر عکس اعتماد
: بیبیسی: روزنامههای اصولگرا در روز پنجشنبه نهم آذر ۱۳۹۶، به گزارش صد روز رئیس جمهوری ایران انتقاداتی را وارد کردهاند و در مقابل روزنامههای اصلاحطلب خواهان محاکمه علنی محمود احمدینژاد شدهاند. ناگفته نماند که ماجرای روسری مربی مرد تایلندی هم در کانون توجه روزنامههای امروز است.مردم قضاوت کنند

مرجان زهرانی در روزنامه اعتماد نوشته که علی مطهری در گفتوگویی با خبرآنلاین پیشنهاد داده است که محمود احمدینژاد را به صورت علنی محاکمه کنند. او در گفتوگو با اعتماد در این مورد بیشتر توضیح داده و معتقد است که اولا براساس قانون باید دادگاه به جز در شرایط خاص به صورت علنی برگزار شود، ثانیا مزیت این محاکمه این است که مردم حرفهای دوطرف را میشنوند.
در همین حال عبدالصمد خرمشاهی در روزنامه اعتماد نوشته که شکی نیست اینگونه رفتارها و گفتارهای رئیس جمهوری سابق، صرفنظر از تاثیرات نامطلوبی که ممکن است باعث ایجاد تشنج و ناآرامی در جامعه شود، اثرات سوء خود را بر اخلاق سیاسی و رفتار اجتماعی مردم در جامعه خواهد گذاشت.
چرا سیاست سکوت

روزنامه شرق در گزارش اصلی خود آورده که اصولگرایان استراتژی خود را در مواجهه با احمدینژاد براساس شتر دیدی ندیدی تنظیم کردهاند. شیوهای که در پیش گرفتهاند آن قدر عیان است که هم در چشم بزند، هم توی ذوق. حامیان پیشین و رسانههایشان از همان روزی که احمدینژاد نشست خبری پیشاانتخاباتی برگزار کرد، او را بایکوت کردهاند. هم رسانهها و هم چهرههای اصلی و اثرگذار اصولگرا کلا در برابر نمایش بستنشینی احمدینژاد و یارانش و همه انتقادهای تند و شگفتانگیزشان به قوه قضائیه سکوت کامل اختیار کردهاند. تا جایی که نه روزنامه کیهان و نه وطن امروز هیچ تیتری را از سخنان دیروز سخنگوی قوه قضائیه، در صفحه نخست خود انتشار ندادهاند. آن هم در حالی که مهمترین بخش سخنان دیروز محسنیاژهای در ارتباط با احمدینژاد بود.
واقعیتهای اقتصادی یا گزارش ۱۰۰ روزه

روزنامه کیهان در گزارش اصلی این شماره نوشته که رئیس جمهور در حالی در گزارش ۱۰۰ روزه خود به ارائه آماری در خصوص توفیقات دولت در زمینههای تورم، اشتغال و رشد اقتصادی پرداخت که واقعیتهای زندگی مردم، حکایت دیگری را بیان میکند.
گزارش ۱۰۰ روزه دولت دوم روحانی در حالی دو شب پیش به سمع و نظر مردم رسید که رئیس جمهور در تشریح دستاوردهای خود بازهم به ارائه آماری که تطابق چندانی با واقعیتهای زندگی مردم نداشت، بسنده کرد.
حسین شمسیان هم در یادداشت روز کیهان در مقالهای با عنوان اعتماد به نفس در برابر اعتماد عمومی با تاکید بر گزارش این روزنامه خطاب به رئیس جمهوری ایران نوشته که اعتماد به نفس خوب است، خیلی خوب! اما بیش و پیش از اعتماد به نفس، اعتمادسازی نزد افکار عمومی مهم است.
رمزگشایی از روحانی روز صدم

در گزارش اول روزنامه دنیای اقتصاد از جمله آمده که اگر سخنان رئیس جمهوری در گفتوگوی تلویزیونی اخیر به عنوان یک موضع سیاستگذارانه در نظر گرفته شود، در بخش اقتصاد میتواند جهت حداقل پنج حوزه را مشخص کند. رمزگشایی از سخنان اخیر روحانی نشان از آن دارد که دولت به دنبال آن است که با استفاده از کمکهای مستقیم مالی در کنار برنامه اشتغالزایی، پدیده فقر مطلق را در کشور به طور کامل ریشهکن کند. افزون بر این به نظر، سخنان رئیس جمهور در رابطه با آینده پرداخت یارانههای نقدی به نوعی چراغ سبز به مجلس در رابطه با نحوه پیرایش جمعیت یارانهبگیران باشد. دولت همچنین در نظر دارد برای ساماندهی صندوقهای بازنشستگی علاوه بر واگذاری بنگاههای تحت مالکیت آنها روند سرمایهگذاری این صندوقها را به سوی بازارهای مالی هدایت کند.
گزارش روزنامه دنیای اقتصاد همچنین حاکیست که کاهش شکاف بین نرخ رشد قیمت ارز و نرخ تورم در سال ۱۳۹۶ نیز نشان میدهد که دولت دوازدهم احتمالا در مساله تحدید نرخ ارز، آزادی عمل بیشتری برای نیروی ناشی از عرضه و تقاضا قائل است.
محکوم به شکست

در گزارش اول روزنامه جهان صنعت از جمله آمده که حسن روحانی که گویا از رویه فعلی سیستم بانکی رضایت ندارد در اظهارات اخیر خود صراحتا به زبان آورد که نباید مدیریت بنگاههای اقتصادی بر عهده بانکها باشد، حال آن که قسمتی از داراییهای بانکها مربوط به همین بنگاههایی است که قابلیت نقدشوندگی ندارند و در صورت عرضه در بورس به فروش نخواهند رسید. حال سوال این است که در شرایط فعلی که رکود بر اقتصاد حکمفرماست چه کسی زیر بار این بنگاههای زیانده میرود؟!
گروه اقتصادی این روزنامه در پایان نوشته که با این اوصاف به جای شعار دادن و امیدوار کردن افکار عمومی به آیندهای نامعلوم و اهداف رویایی باید اصلاحات اساسی صورت گیرد وگرنه تصمیمات مقطعی و کوتاهمدتی که دولت میگیرد که برخی نیز از نظر کارشناسی دچار ایراداتی است، محکوم به شکست است و کاری از پیش نخواهد برد.
آموزههای روسری خبرساز

ماجرای روسری مربی مرد تایلندی در سالن مسابقات کبدی زنان موضوعی است که در اغلب روزنامههای امروز به آن پرداخته شده است. روزنامه ایران هم در چند صفحه به این موضوع پرداخته و تصاویر مختلفی از مربیان تایلندی چاپ کرده است. آذر منصوری، فعال حوزه زنان هم در یادداشتی در روزنامه ایران نوشته، بعد از نزدیک به چهاردهه مواجهه بحثبرانگیز با پوشش زنان ایران و گسترهای از واکنشهایی که بعضا نه تنها مددکار حفظ این ارزش نیست، بلکه در مواردی تحقیر زنان ایران را نیز به دنبال دارد که نمونههای آن را میتوان در شبکه برون مرزی و البته خارج از کنترلهای نظام دید، آیا براستی وقت آن نرسیده که عملکرد خود را در این ۴۰ سال بررسی و آسیبشناسی کنیم؟ آیا وقت آن نرسیده که از خود بپرسیم چگونه رفتار کردهایم که در چنین مواقعی و در مواجهه با چنین رفتارهای ناروا انگشت حیرت بر دهان میگیریم.؟